in his arms she fell as her hair came down.

Som vanligt dåligt med inlägg under helgen, men det visste ni redan hehe.
I fredags var det utgång i sthlm som gällde! Jag och ca 11 andra samlade ihop oss i Viktors(tinas pojke) lilla rum, åkte sedan vidare till gamla stan, riddarkällaren. Helt okej place, men ack så dyrt! (kanske pga av mig och mitt alkoholbehov?) 600 spänn försvann fortare än jag kunde säga hej. Eller något...

I lördags vaknade jag upp hos en söt David och det blev en äkta bakisdag för våran del. På eftermiddagen mötte vi upp ett gäng och käkade bakismat, kebabtallrik som smakade godare än gott! På vägen hem handlades det "lite" lösgodis också. Men har man sina cravings så jaa, vad ska man göra? hehe.
På kvällen kom Tina och Viktor över och vi såg på film. "ngt namn" och "ngt namn" makes a porno. Typ. Den var rätt så dålig faktiskt. Klockan 1 somnade vi direkt, helt döda.

Idag har det inte hänt mycket. Gick och åt en god lunch med David och lite senare bar det hemåt. Vägen hem är ganska så jobbig faktiskt. Buss, pendeltåg, tåg, buss, hemma. Jag unnar mig faktiskt att ta snabbtåget när jag åker hem. Att sitta 2 timmar extra för att behöva betala mindre - nej så funkar det inte i min värld.

När jag kom in i mitt rum förut så fick jag en chock. Hur stökigt som helst! Jag har inget minne av att det såg ut sådär när jag lämnade rummet i fredags. Det blev att städa en del, samt nere på mammas jobb, äta god middag och nu har jag mina cravings efter godis igen. Såg av ren tur(?) att godispåsen som jag fick i somras finns kvar i korgen, den sitter jag och äter ur nu. Är det bra eller dåligt? haha. Säger bara såhär; Ifall jag inte kommer till skolan imorgon så är det antagligen på grund av matförgiftning.

Oj det blev ett långt inlägg. Creds till dig som orkat läsa hit! Nej nu blir det lite mer godis, sen sova. Skola imorgon ju...



Kommentarer
Postat av: Emma

Det ser ut som om du haft en bra helg:D o på fredag blir det hur kul som helst:D<3

2009-01-25 @ 21:52:05
URL: http://kramisemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0