kaos.

Har gjort iordning mig nu och jag ser ut att ha ett skatbo till hår.
Så ska det ju inte vara! Nu kommer jag gå runt och må dåligt nästan hela kvällen. Mah
.

Awsome.

Jag har nog en dold talang.
Konstnär nästa?


1 more day to go!

Om det ens är det. Imorgon så är det först lite jobb som står på schemat, men det visste ni redan. Sedan ska jag storstäda mitt rum som ser ut som bagdad just nu och runt 15.00 - 16.00 beräknas Sebbe, Denize samt hennes kompis komma hit för att vi sedan ska kunna gå vidare till tinas house där the party is :D (ja, jag gillar att festa)
Men innan festandet riktigt kan börja ska vi vara ett gäng på ca 12 pers som ska äta en stor och god 3 rätters middag tillsammans :) Ska bli trevligt, trevligt.

Jaja, maten ropar nu. Spagetti och köttfärssås! mums.


testade lite granna.

Igår testade jag min kamera på mobilen.
Amanda blev offret.



Idag testade jag min kamera på mobilen.
Emma blev offret.


"We're the type of people who get hit by parked cars"

Julklappen av tina (bilden) är finast. I hörnan på bilden står vårat talesätt, det som även står som rubrik för detta inlägg. Vi är verkligen de personerna som blir påkörda av parkerade bilar, så är det bara.

Annars har julen varit fin och bra. Fick ju också min efterlängtade mobil som mamma bestämt sa att jag absolut inte skulle få. Men jag visste nog lite ändå, tihi. Fick Björn Gustafssons film - besvikelse. En vodkaflaska av bror - Just what i needed, nu till nyår och allt :D


Imorgon blir det jobb. 07.30 - 16.30. Det är värt det. Samma gäller morgon-
dagen då jag jobbar 07-13. Sen blir det fest! Can't wait! :D


Den är bara min!



Tack mamma och pappa!

Vote for Pedro.

Inget inspiration till att skriva något "intressant" här, det kanske ni har märkt. Men nu bär det snart av till Nkp så jag återkommer på måndag, ska även träffa Emmisen o få min kamera då så bilderna kommer också snart :)
ciao!

your silence is louder than words.

Jag är sjuk. Suprise? Inte direkt. Har därför inte orkat sätta mig vid datorn och skriva inlägg och allt annat man gör. Det enda jag har orkat göra är att ligga i en soffa (en skön sådan) och tittat på alla de tråkiga programmen som har visats på tv under dagarna. Det är ju snart jul, borde det inte bara visas bra program då?! Det kan jag lova att det inte har gjort...

Åkte till vårdcentralen idag för att ta ett halsprov, vi hade en känsla av att jag hade fått halsfluss. Men det var inget mer än en infektion i halsen. Så allt jag kan göra är att vila................................hallåååå VILA?! Jag har inte tid att vila!! Det är lov och jag vill kunna hitta på roliga saker med mina kompisar!!!
Har även blivit tvungen att ringa och sjukanmäla mig till jobbet eftersom man inte kan jobba när man har feber..Fan där försvann alla dessa pengar som jag desperatly need....

Jaja, imorgon är det jul så jag hoppas att alla får en mysig dag! :) GOD JUL! <3

hahahahha bild från 2006. Så jag säger det igen....god jul ;D


She talks about you like you're the stars in the sky.

Yesterday rocked my socks off! Jag hade så himla kul, helt sjukt! Emma och jag dansade hela kvällen, träffade även på en bekant och hans vän. dem bjöd på taxin halva vägen hem, det var väldigt snällt så det tackar man för.
Dum som jag är glömde jag kameran hos Emma, så bilderna från the best day ever får ni vänta på hehe.

Nu kommer snart J hit, vi ska ha filmkväll.
ciao!


avslutning.

LOOV!!  Även om det inte känns som det pga alla läxor som väntar på en, men iaf...LOOV!!
Idag fick vi blivande studenter äran att sjunga våra egna julsånger klassvis för att tävla om vem som kunde vinna.
Tyvärr vann inte våran klass, men det var lite väntat faktiskt. Vi hade inte lagt ner lika mycket energi och tid på den som vissa andra klasser hade. Lite synd men that's life.

Imorgon ska jag träffa Emma, vi ska ut på krogen whoaa!
puss.

pepparkakor.

   
   
 


död åt allt.

Jag fick panik idag. En riktigt åt helvete jävla jobbig panikattack. Jag är så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har försökt att inte tänka på det så mycket de senaste dagarna men helt plötsligt så bang. Jag pallar inte mer, jag är helt jävla förtvivlad och vet inte vart jag ska ta vägen. Att gråta och dra sig i håret funkar ju inte precis, och det vet jag av erfarenhet. Jag måste se till att klara 2 matteprov innan den här terminen är slut, och det ser väldigt jävla mycket kört ut för mig. Jag kan absolut ingenting och våran dåliga lärare vet ju inte ens hur man lär ut och så försöker hon inte heller hjälpa en så pass mycket. Hon är en sån som tycker om de duktiga eleverna som inte behöver hjälp, såfort man frågar så ser hon ut att göra värsta sucken inombords. Men hon ska fanimej se till att ge mig ett g, annars jävlar jag lovar!
Sen har jag också 3 arbeten kvar att göra. Folkhälsokunskapen är fortfarande kvar, samhälleskiten och sen ska jag och Jessica göra en berättelse tll teckenspråket. Alltså jag ser inte ens fram emot lovet längre. Det är inte ens ett lov för mig längre, jag ska jobba och plugga, that's it. FAN.

Bilderna kommer väl senare eller något, orkar inte lägga in dem nu.

08.14

Sitter just nu i skolan och tänkte börja med mitt arbete. Min första lektion (enligt mig) börjar kl 10. "Gud så skönt tänkte jag. Då kan jag ju sitta hemma och plugga lite innan jag ska ta bussen till skolan." Men nej nej, jag har glömt mitt arbete i skåpet så det var bara att springa till 7 bussen. Så nu sitter jag här och ska skriva om hur folkhälsan kan påverkar på olika sätt. Hell yeah!

Igår så bakades det pepparkakor med Emma och mamma. Lite bilder togs och dem tänkte jag lägga in sen när jag kommer hem, hehe.
Ha det bra! puss.

She's the only one who knows what it is to burn.

Haahaha den där operationen var nog en av de tråkigaste upplevelserna jag har haft i hela mitt liv.
Vi fick äran att se när dem opererade bort en tumör från ena njuren. Den operationen tog över 2 timmar och allt dem gjorde var att klippa lite med en miniatyrsax i magen. Det var så pass tråkigt att de fick mig att somna ett bra tag.
Som tur var fick vi gå tidigare, så vem vet hur lång den där operationen tog. Jag är väldigt glad för patientens skull att hon var sövd iallafall....

Efter den tråkiga upplevelsen gick jag och Emma bland annat till kungsträdgården med en varsin kaffe och satte oss på en bänk framför skridskobanan. Det var väldigt mysigt trots kylan. Det blev en kortis i storstaden för sedan bar det hemåt. Vad jag har gjort hemma är inte intressant för någon människa kan jag lova.

Nej nu bjuder jag på en gammal goding som jag kom och tänka på idag på bussen. Måste hitta någon som kan ladda ner den till mig så att jag kan spela sönder den än en gång.
Puss.


Veronica Maggio - Aldrig nöjd.

Stämmer in rätt bra på mig faktiskt.


Paaaapiiiiii.

Okej, vad hände igår då? 

Då övningskörde jag till Nkp med mina föräldrar för att sedan hälsa på J. Vi hade filmkväll och tog oss även en åktur kl 2 på natten då han skulle köra hem sin brorsa och hans tjej från krogen.

Idag har jag åkt buss (den långa, krokiga och jag-är-nära-att-spy vägen). Jag överlevde och nu sitter jag här hemma och äter smörgås och dricker god julmust. Allvarligt, finns det något bättre än julmust? Jag är galen i det.

Kl 16.02 för att vara exakt går min buss mot Södertälje där en söt Jessica ska hämta upp mig. Vi ska sen åka vidare till Huddinge dit sedan Emma ska komma. Då ska vi äta god pizza (jag längtar som en tok!) och sedan ska vi åka hem till Jessica för att sova där :)
Imorgon är det studiebesök på sjukhus som gäller! Vi ska få se på en operation.

Men NU gott folk är det tänkt att jag ska fira papi lite.

Han fyller nämligen 54 idag. GRATTiiS! <3


Sorry

Dåligt med inlägg som det vanligtvis är vid helgerna. Jag har äntligen börjat få ett liv (!)
Nej men, i torsdags efter skolan bar det av till Nkp där jag träffade en viss person. Filmkvällar are the best. Kom då hem för sent för att orka sätta igång min dator som är segaste ever.
Idag har jag varit ledig så jag och Natta åkte till Kista galleria för att shoppa :D Det var riktigt kul! Vi tog även en liten titt in i Skärholmen. Jag har allt hittat lite fina grejer, skulle varit kul att lägga in bilder på dem här men nu ska ni få höra något hemskt. Min dator är eventuellt sönder!! Den där datorn är mitt liv!! (sorgligt nog) Jag har liksom alla mina bilder, mina filmer som gjorts av mig och kompisar, musik...Jag är så himla rädd! Pappas kompis hämtade datorn idag och skulle titta på den, det går inte ens att komma in på den. För enligt datorn så fungerar inte windows...Hoppas verkligen att det fixar sig. Annars kommer jag att bli emo, jag svär.

Nu ska jag sätta mig framför tvn med massa onyttigt, för nu är det snart dags för idol såklart! Kanske får en titt på den där söta saken som ska sitta i publiken också :)
Puss!

"El barco, Adonde?"

Jag vill åka båt! Nu snackar vi inte om en liten motorbåt som man får plats 4 pers i utan den här båten är huuuuge, den har hundratals med rum, dansgolv, bra musik, massa roligt folk och mycket mer!
Jag pratar förstås om kryssningsbåt.
Fatta skönt det skulle vara att bara glida iväg med några kompisar och bara ha det så himla kul? Visst kanske det inte blir en avslappnande resa men ärligt, orka tänka på sånt nu. Nu är man ung och ska leva livet. "party now, rehab later."

Hoppas verkligen att jag och ett gäng kan komma iväg inom snar framtid. I really need it!


kyckling, potatis & sås. Vem kan motstå??

Do'oh. Min plan att fasta till helgen sprack för några minuter sen!
Mammas mat luktar ju bara så gott, och ser god ut gör den också.
Men men, det enda jag kan trösta mig med är att jag iallafall njöt av maten...hehe.

oh boy.

Jobbig dag idag. Vad mer kan man säga?
Jo jag var och fikade med en liten Emma idag igen, haha. Jag tror att jag har gått och blivit beroende av det. Men vem skulle inte? Få komma in i ett varmt café istället för att vara ute i kylan, stå och välja ut vad för gott man ska dricka och kanske äta till, sätta sig i ett lite småmörkt rum med ljus på bordet och bara kunna sitta där och prata om allt och alla. Det är grejer det!

Nej, nu ropar maten!
Ciao.


Vi skyller på saltet.

Idag var det skola som vanligt. Först var det teckenspråksprovet som jag har varit så orolig över. Men det gick kanon! Missade några ord hon visade men meningarna gick helt ok faktiskt :)

Efter skolan så åkte jag och Emma till Stälje och tog en fika. Efter fikat så gick vi en snabbis på stan innan vi skulle till pendeln och bussen. Jag köpte då ett par stövlar, en"fluffa-upp-håret-kam" som jag för tillfället kallar det eftersom jag inte kommer på det riktiga ordet och en mascara.
Jag är inte den personen som går och köper skor så lätt, men dessa var på rea och kostade endast 199 kr! Så jag var bara tvungen att köpa dem. Nu återstår det bara en sak att göra...lära mig gå i dem, he he he.

Dem ser skitfula ut på den här bilden.
Men jag kan lova att dem är riktigt fina
i verkligheten. Take my word for it!

   

god, i've missed this feeling.



Dagen till ära har jag pluggat. Rätt så mycket faktiskt.
Och längtat. Massa.

prace the lord!

Jag fick just veta att vi är lediga imorgoooon!!
okej, jag kanske ljuger lite.
Men det gör ingenting.
För jag missar absolut
ingenting viktigt iaf.
PUSSSS

haha hittade en gammal bild på mig från 9an. Jag var med andra ord 15 år
och såg...rolig ut punkt

spola fram tiden, tack.

Helgen har varit så grymt underbart jäkla bra!
I fredags åkte jag till nyköping för att träffa Tina. Vi skulle nämligen ut på det nyöppnade stället tellus där, och det stället bara måste man gå på. Grymt bra!
Efter krogen så följde vi med hennes kompis Jimmy hem och tittade på Don't mess with the Zohan. Man kan inte annat än älska den! Den tog slut alldeles för fort om jag själv får bestämma, så då blev det tyvärr dags att gå hem till Tinas kusiner och sova där.

Gårdagen spenderades på en buss, på ett jobb samt ff hemma hos moi med Emmpo. Vi tittade på Mamma mia (ett måste i filmhyllan) och sedan gick vi och la oss.

Emmpo stackarn skulle upp tidigt idag, klockan 6 ringde klockan. Men det kändes ju bara så underbart att ligga kvar i den varma, sköna sängen när man såg henne tvinga sig upp för att jobba, ha ha ha ha ha.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Städat och pluggat lite teckenspråk. Jag kan stolt säga att jag kan teckna bland annat meningen "1 grön gris med röda byxor". Det kan man alltid få användning av i framtiden!
Nu tänker jag fortsätta att mysa i min oversized t-shirt och bara njuta av ledigheten samt längta till nästa helg.

Ser den inte mysig ut?

tråkigt.

det börjar bli tråkigt att blogga...

woho.

Från att ha inte ha sett fram emot denna hemska morgon så blev den helt okej till slut.
Skulle egentligen ha tagit 06.50 bussen, men den första lektionen behövde jag inte gå på eftersom jag har gjort klart arbetet som vi jobbar med där just nu. Andra lektionen skulle vara projektarbetet men eftersom Emma inte kunde komma (tänker på dig hjärtat) så tänkte jag att jag lika gärna kunde jobba lite här hemifrån. Så det jag har gjort nu är att
ha ätit god frukost, letat lite fakta om arbetet, lyssnat på mamma mia-skivan som mamma äntligen hittade (!) och nu ska jag snart göra mig iordning för att gå till bussen. Sen har jag bara två lektioner att gå på vilket känns jätteskönt.
pusss


Jag? Shopaholic?

Jag är så dum, så dum...
Natta fick mig att vija beställa kläder från internet. Det är inte bra någonstans. Har ju inte mycket pengar alls att leva på, men jag blev bara så sugen med tanke på hur billiga kläder det finns på hemsidan.
Det blev ett partylinne och ett par stövlar. Men SÅ värt det. Går på ynka 470 kr plus frakt som vi inte vet vad det blir än, men det blir nog bra till slut hehe...
Värt eller hur?? (håll med mig)




Beställt från www.forever21.com

Sugarcult - pretty girl

Kom hem för en liten stund.
Det regnar och ja, jag blev blöt.
Nu ska jag snart ner och klippa mig och
sen måste jag sätta igång med teckenspråk.
puss!



Underbar låt med en ännu mer underbar text.


lördagens outfit.

Ibland får man bara vara som man själv vill,
ibland får man sätta på sig vad man vill och
inte behöva tänka på om det "matchar eller inte".

Det gjorde jag i lördags, och ojoj vad jag lyckades
med det som ni ser. Stackars Emma som behövde
se på mig hela den kvällen.
Mysigt var det iallafall!

(i brist på tjocktröjor blev det att ta en av mamma.
Glitter i den finns det också, mycket exklusivt må jag säga.
Annars bestod min fina outfit av ett svart linne med
krumelurer på samt mina blommiga pyjamasbyxor.
I KNOW YOU LOVE IT.)

Oh no it's monday.

Då ska vi se...
Helgen har varit fullbokad så har inte haft tid att sätta mig ner och skriva. Kan gå igenom helgen för er som är intresserade, höhö.

Fredag:
Jag och Emma gick ut i sthlm på viper. Träffade även Jane, Nadja, Ivar och Niklas där. Vid 02.45 var det dags att dra sig hemåt till Emmas hus ute i skogen. Nattbuss och taxi behöver man för att ta sig ut dit mitt i natten. Emma hade glömt nycklarna vilket betydde att vi fick ringa på dörren varav hundarna började skälla och säkert väckte hela huset plus alla grannar. Det slutade med att vi somnade vid halv 6. Lyckad kväll?
ohja.
     
 
   

Lördag:
Bakisdagen. Jag och Emma åkte hem till mig där vi var ensamma. Vi köpte pizza och chips, hyrde filmer och hade det jättemysigt. Men trötta som vi var somnade vi framför tvn i sofforna runt 1 och vaknade kl halv 6. Då gick vi istället upp och la oss i en skön säng.

   

Söndag:
Jag och Emma åkte tillsammans till Stälje där vi tog en fika medan vi väntade på bussar och pendeltåg. Emma skulle hem och jag skulle till Emmpo i Järna. Där spelade vi wii fit som Classe hade köpt hem till dem, lagade god mat och storstädade hehe. Jag tycker verkligen att det är så kul att städa hos andra. Diska är nog det roligaste.

Måndag:
LEDIG! :D Men gick upp kl 7 iaf. Tog bussen till Stälje tillsammans med Emmpo. Där sa vi hejdå och jag tog bussen hem till lilla Trosa. Idag har jag mest tagit det lugnt. Passar på att njuta till max. Städat lite har jag gjort, det måste ju vara fint nu när föräldrarna kommer hem :)


RSS 2.0