uppmärksamhet tack!

Jag pallar inte med den här bloggen längre, så jag skaffade en ny. Den heter www.isabellehogman.webblogg.se , feel free to read it! :)

update.

Jag lever. För övrigt funderar jag på att skaffa en ny blogg och fortsätta skriva där, för man får ju inte den här skiten fixad. Inge kul att skriva när man bara kan skriva såhär...hej svejs.

men ååh.

Blir så trött på bloggen när den håller på såhär, kan ju inte lägga in bilder eller någonting. Så kommer nog inte skriva så ofta förrän det (föhoppningsvis) är fixat. Kan iaf meddela er om att jag har köpt en ny mobil nu och jag har samma gamla nr. Så nu går det att få tag på mig igen! Woho. Ska snart ta och sova, ska upp tidigt imorgon...puss!

Fortfarande knasig blogg.

Okej. Gårdagen var den sämsta dagen ever. Mamma och pappa sa åt mig att stanna hemma så att vi kunde ha en myskväll eftersom vi inte hade setts på länge. Visst tänkte jag, det är ju mysigt. Men sen helt plötsligt skulle dem ha vänner som kom över. Wtf liksom. Jag ville inte sitta där med alla människor, så jag satt uppe på mitt rum hela kvällen och hade det skittråkigt...Snacka om att slösa bort en värdefull lördag! Men men, nu är det en ny dag och den har hittills använts som en städdag. Har storstädat mitt rum, rensat ut en massa skit. Men det ser fortfarande lika rörigt ut. Gaah! Nu tänkte jag sätta igång med plugg, har ett tal i Svenska B att göra...

RSS 2.0