Rädda mig?

Rädda mig från matten. Jag förstår verkligen ingenting, och provet är på torsdag! 
Men som tur är får jag en chans till att lära mig på onsdag i "mattestugan". Känns lite surt att gå dit, men man gör vad man måste, right?
Nu tänkte jag gå en trappa ner och göra mig en kopp te och göra människorna där nere lite sällskap :)


i'm inlove.

Snart är du min!



Emma Wahlberg Karlsson

Jag vill finnas här för dig nu. Jag känner att du inte mår bra alls just nu. Vet inte hur du känner med tanke på att jag aldrig har varit med om samma sak, men jag har själv mått dåligt på grund av annat...Det är hemskt att må dåligt. Nu tänker jag finnas här för dig, kommer att försöka få dig på bättre tankar, vare sig du vill eller inte! Min Emma ska må bra, på riktigt!
Jag älskar dig med hela mitt hjärta och kommer aldrig att lämna dig. Du är min flicka <3









ÄLSKAR DIG.

Mina andra flickor får ni inte tro att jag glömmer.
Gör mitt bästa.
finns här för er med! <3


it's easy to believe someone when they tell you exactly what you want to hear.

mm.
blandade känslor.
jag är väldigt förvirrad.
är det jag (kanske) vill bra eller dåligt?
hjälp.


and it's killing me.

Hade fest igår, Det var jättekul. Men det här var förmodligen den sista festen.
Idag har jag ångest. Jag är så rädd att jag ska komma in i samma hemska situation som jag var i början av den här sommaren, den värsta känslan någonsin. Vill verkligen inte och är jätterädd för det. Jag är så säker men ändå så osäker. Jag vet  och vet inte vad det är jag vill...
Vad ska jag göra? Jag vill prata med någon, men vet inte vad jag ska säga. Är kanske redan i den hemska situationen?
Fan.

               

Typiskt

Tror ni inte att jag går upp för tidigt idag?! Gaah jag som behövde all sömn jag kunde få. Gick till bussen för att ta 6.40 bussen. Men när jag stod i kön för att gå in i bussen kom jag på (som tur var) att jag skulle ta 8-bussen. Så det var bara att vända och gå hem igen. Somna om går det inte heller att göra...

Igår när jag kom hem från skolan kom Tina hit. Hennes far har nydligen köpt en gammal fin systemkamera som hon ville fota med. Jag skulle alltså leka modell, hur det gick vill jag nog inte ens veta haha. Men jag passade på att ta med min kamera och tog lite fina kort jag med :) Är hur nöjd som helst med min kamera, den är grymt bra.

Ikväll blir det ferre här hemma! :D Ska bli grymt kul, can't wait!

   
     

plugg

En hel del plugg idag...Orkar inte. Det är alltid så att när det väl är plugg så kommer allting på en gång, det är inte så att man kan ha lite läxor utspritt utan allt ska vara under samma vecka om inte värre - samma dag. Vilket det är i detta fallet...På onsdag ska jag kunna ett matteprov och läsa ett långt kapitel i sjukvård. Orkar inte.
Men förhoppningsvis ska älsklingen Jane sova här imorgon, ska bli mysigt :)

Övningskörde med körskolan idag. Det gick hyffsat! :) Nicklas som jag kör med är hur flummig som helst. Det blir roliga körlektioner vilket är bra :)


tjejkväll

Förlåt för dåligt med inlägg. Har inte haft ork att skriva här konstigt nog.

Men i torsdags så följde Emma och Jessica med mig hem. Det var riktigt mysigt!
När vi kom till Trosa började vi med att gå till pappas pizzeria och åt lite middag. Sen gick vi till konsum och köpte lite godis, ostbågar och glass med oss hem. När vi väl var hemma hoppade vi alla in i duschen (stor dusch är bra grejer) och sen satte vi oss under filtar, redo i soffan för att titta på Bridget Jones's Dagbok samt idol :)
Hade det jättemysigt!
puss


Vanligglass med kolasås och strössel. Gott var det!

Oops

Idag blandade jag helt och hållet ihop tiderna! Jag skulle ha åkt med 7-bussen idag, men av någon konstig anledning fick jag för mig att jag skulle sova till 7. Så vid tjugo i 8 fick jag ett sms av Jane som sa att hon stod och väntade i stälje. Då slog det mig och jag fick panik. Brukar aldrig göra såna här misstag ju! ><
Men Jane är så gullig så hon sa i alla fall att hon skulle säga till läraren att jag var sjuk. Skulle kanske inte vara så bra att säga att jag försov mig eller något.
Just det, glömde säga att idag har vi paddling med klassen, så därför kunde jag inte ta en senare buss till skolan och komma lite senare. Det var liksom den bussen eller ingen...Så jag valde såklart att stanna hemma. Har ändå lite saker att göra,
Tex plugga?

Men jag har redan hunnit fixa med en massa!
Eftersom jag var påklädd och good to go när jag kom på att jag inte behövde åka till skolan kom jag på att jag lika gärna kunde cykla iväg till körskolan och plugga lite teori. Satt där i ca 2 timmar (rekord!) och sedan när jag cyklade hem kom jag på att jag kanske ska gå slingan i Trosa? Klockan var inte mycket och jag visste att jag inte skulle ha för mig så mycket här hemma. Känner mig tillräckligt bra för att veta det i alla fall haha. Så jag vände och cyklade till Vitalis-skolan där jag ställde cykeln. Sedan satte jag igång och gå. Det var riktigt skönt faktiskt! :)
Så nu är jag hemma, har precis ätit upp min matsäck jag skulle ha med mig hehe.
Blir väl och plugga lite snart också.
Kram.


                 
Promenix.                              Matsäck vid datorn. Me like.

Idol

Nu är det idol som gäller!
Men...hur kul är det egentligen att se på det utan att ha någon att skratta med?
Det får jag snart veta...

Tyck synd om mig!

This is the life

....and its boring...

Nej men nu ska man inte vara sån.
Nu är jag ensam hemma och det börjar redan bli väldigt ensamt. ca 11 days to go! Så man kan säga att...om någon är sugen på att sova hemma hos mig, hojta till! (a) Alltid kul med sällskap hehe.

Nu hade jag tänkt göra lite chokladpudding nyttig som jag är! Orkar verkligen inte tänka på vad jag ska äta och inte... Jag lever bara en gång, måste ju kunna njuta av livet. Visst ska det vara i rätt mängder, men jag känner inte att jag är way to tjock....än. När den dagen kommer, blir det ändring!

ciao.

Aldrig nöjd

Den här helgen var lite intressant. Den fick sluta med
"good and bad moments",
karatefylla,
ett hus utan föräldrar,
ny bra musik i min ipod
och
smärta i ena armbågen och i ena knät.
puss.


Bild från i fredags.


Bild från i fredags.

Behind blue eyes.

Emma har så grymt fina ögon.
Behöver inte fråga er andra för att jag vet att ni håller med ;D



Girly Evening

Idag när jag kom hem så hade mamma lite planer. Hon hade köpt hem peelin-"kräm" och en mask. Underbart bra idé må jag säga! Till det tog vi ett glas vin, satte på lite äkta tjejmusik och hade det sådär underbart som vi faktiskt knappt har längre med tanke på våra olika åsikter eller vad man ska säga :p Mysig kväll och mysigare ska den bli. Snart börjar idol och då kommer hela familjen (bestående av 3 st för tillfället) att sitta bänkade framför tvn.
Hoppas ni får en trevlig kväll!
puss


Nu känner jag mig jättefräsh i ansiktet i alla fall :)

Hög panna

Jag har tänkt på en sak. Eller, det är ingen nyhet direkt. Har egentligen grubblat på detta sen...5an? Jag har sen dess ALLTID stört mig på min panna. Den är stor och ful. Jag vill så gärna kunna sätta upp håret i spännen så som mina kompisar gör, men inte en chans att jag blir lika fin i det som dom blir! Är så irriterad på det.

Det kan vara snyggt med hög panna i vissa fall. Det beror på...ehm hårfästet? Jag har tillexempel galenpanna. Att det är så fult kantigt och sen att jag ser ut att ha två horn i pannan, YES you heard me. Två horn!  Blir bara så irriterad när jag tänker på att jag måste leva med den här pannan resten av mitt liv....

Finns det ingen operation man kan göra för att göra hårfästet lite längre ner?
Ifall du vet, tell me!

Tack på förhand.
puss.

Hur snyggt är det här på en skala 1-10??

Mat-issa

Idag när jag kom hem lagade jag mat.
Vart ingen höjdare haha, men det dög väl i guess.
hej svejs.


kaos,

testing

tänkte att jag kör på en sån där outfit-bild.
den första och antagligen den sista, hehe.


Michael är den nya Hugh...? ;D

Har blivit besatt av filmen superbad nu haha.Köpte den för en vecka sen och har sett den minst 10 gånger, tittar på den om och om igen. Har kommit fram till att han som spelar Evan (Michael Cera) är ju riktigt söt! ^^
så det är alltid trevligt hehe.


Håller ni inte med mig?

  
Michael Cera.


just blast some music so we can dance like retards and sing like we're on crack

Igår var en riktigt rolig kväll! Behövde verkligen den där kvällen, att få vara omringad av så många bra människor och ha så otroligt roligt!
Den baren vi hade tänkt att dra till var det 20-års gräns på, så det sög lite grann. Vi gick istället in till Rockbaren som den heter och satte oss där och socialiserade. Men efter ett tag tyckte Tina att vi skulle dra till baren i hamnen. Visst tänkte vi, men det var ju 20-års gräns där med så vi kom på när vi var ute ur rockbaren (från våran otroligt sköna plats!) att vi inte orkade gå dit. Plus att det spöregnade...Jag hade konstigt nog ett paraply som var väldigt populärt. Vi var väl runt 5 per som trängde sig under det, haha. Riktigt mysigt må jag säga.
Det slutade med att vi drog till någon bar där det var typ 40+ år gamla människor...Det var ju som det kanske låter inte så kul så vi gick och åt kebab, yummie.

Men sen blev vi lite uttråkade så vi var 5 st som delade på taxi hem till lilla Trosa. Jag föreslog efterfest i min bod men det var bara två som var på. David och Lisa. Fast det var grymt kul!
Vi tittade på skräckfilmer, jag och David sprang upp på vinden i försök att skrämma Lisa,
 vi hade kuddkrig och spillde ner hela mitt golv med äckligt, kletigt vin. Som tur var vitt och inte rött vin haha.

Det hela slutade väl runt kl 4 då vi däckade. Haha en sån lyckad kväll måste jag säga!

Idag mår jag därimot inte alls bra. Har blivit sämre plus en hemsk baksmälla som förföljer mig...
Kan knappt prata och det rinner ur näsan på mig. Hoppas jag kan ta mig till skolan imorgon iaf.
Puss.



oj oj dessa knasiga människor haha.

aj aj

...Jag börjar bli sjuk...fan! Jag har inte tid att vara sjuk ju! Det känns som om min näsa ska explodera, samma gäller mitt huvud. Mina ögon svider också, men det kan bero på tröttheten hehe. Ska ta och sova snart.

Hmm har räknat ut att det mesta jag skriver om i min blogg är oftast negativt. Eller visst skriver jag om positiva saker med, men jag lägger ner mer tid på att skriva om allt negativt...Så jag får väl be om ursäkt(?) för det...Har en svacka i mitt liv nu faktiskt, och det suger. Väldigt mycket.

Men imorgon får jag förhoppningsvis det riktigt kul och kan tänka på massa annat än allt de negativa som händer och finns i mitt liv just nu...Ska som sagt ut på krogen i Nyköping.
GodNatt, puss.

En gång i tiden hade jag långt hår....Saknar det lite faktiskt.
Men trivs i mitt korta också såklart.

freaky friday

Idag tittade vi bara på en film i skolan, var riktigt skönt.
Tänkte att jag skulle vara lite smart idag när jag var påväg hem.
Jag behöver ett minneskort till min kamera, så tänkte att jag
skulle hoppa av vid kjellbergs i Trosa och köpa mig ett,
behöver ju ha till imorgon när vi ska ut och fira Amanda, Lisa och sebbe!
Men när jag kommer dit säger dom att det kortet jag behöver
var slut och inte kommer förrän på ONSDAG...?!
Så störande! Så jag kommer inte kunna ta några fina kort imorgon.
Men funderar på att ta bussjäveln (ursäkta) och åka till stälje för
att köpa det där jvla kortet....känner mig inte pepp alls på det..

Ikväll var det tänkt att jag skulle till Amanda. Men det blev lite strul här
hemma så det blir väl att stanna hemma...yay...

Hoppas ni får en trevlig kväll.
ciao.


Bad day

Riktigt dålig dag.
Vaknade av att jag inte kände mig glad alls. Hade ångest över någonting, men kunde inte komma på vad...
såklart kan det ju inte stoppa mig från att åka till skolan (tyvärr) så jag åkte som vanligt.
kände mig inte alls pepp, inte alls sugen på att sitta och skratta med mina flickor som jag alltid annars brukar vilja, all the time!.
Jag kände mig bara...ledsen och hade den där klumpen i magen. Ångestkänslan som jag inte förstod någonting av.

Framåt lunch fick jag värsta huvudvärken, den finns fortfarande kvar. Skitjobbigt.
Kämpade igenom dagen med en sur min. Förlåt hörni.
När jag kom hem blev jag bjuden på god mat.
Grannen kom över med sin lilla hund för en liten stund vilket gjorde mig lite gladare. Den där lilla hunden gör
mig så glad. Konstigt egentligen med tanke på hur mycket jag ogillade henne förut. Men hon är verkligen så mysig, gosig och bryr sig om en liksom, fastän hon är en hund hehe.


Är inte den här klänningen så himla fin??
Jag är i alla fall kär i den, men för det första finns den inte i min storlek
och för det andra måste jag försöka spara på mina pengar nu...*suck*



Den finns på www.stylebystars.com 

Det var nog allt för idag. Ha det så bra! puss.

Luke Perry

Wohoo fick idag reda på att denna skådisen ska spela in film i lilla Trosa!
För ni som inte vet vem det är (det visste inte jag heller först) så är det ev av de gamla skådespelarna i den kända dokusåpan Beverly hills. Väldigt roligt att han ska hit ju!
Inspelningen kommer att ske under 3 veckor i september tydligen. Snacka om att jag ska vara ute och se om man kan få en glimt av filmningen ;P mohaha.

Nej nu ska jag försöka plugga lite till och sedan blir det sängen för mig!
godnatt :)


Mamma Mia!

Idag efter skolan kom mina föräldrar och hämtade upp mig. Eller, jag fick fortsätta att övningsköra mot Sthlm. KATASTROF!
Jag har ju inte kört i en sån stressad miljö eller vad man ska säga tidigare. Har bara kört inne i lilla, lugna Trosa liksom. Sen kommer man till "storstan" och det går inte bra. Höll nog på att köra på minst 3 bilar! Det var rusning också...lucky me...
Men vi lyckades i alla fall ta oss levande till Heron där jag, mamma och pappa tittade på Mamma Mia.
Ååh vilken underbar film! Man vill bara hoppa in genom filmduken och in i deras underbara värld. Jag skulle inte tacka nej till att bo sådär. Men men...that's never gonna happen ;)

Nu är jag trött så jag tänkte ta och sova. Ska upp tidigt imorgon så är nog lika bra hehe.

God natt och puss på er!


RSS 2.0