sista dagen med Bella...

FREDAAAAG, me like :)
Idag så drar jag och Bella till sthlm där vi blir hämtade av Tina, sen drar vi vidare till hennes killes hus. Vart har jag glömt haha. Men det blir att göra iordning oss där, lite förkrök för att sedan dra vidare ut til Viperroom (jaja jag vet att det har blivit det stället ganska så många gånger nu) Men grejen är faktiskt att jag och tjejerna vill bara ut för att dansa. Då är ju faktiskt Viper skitbra ställe eftersom de spelar bra musik och det är billigt inträde. Just how i want it :)

Hoppas ni får en mysig helg , puuss

Grattis till Isabelle / Isabella!

Gårdagens skräckis blev ganska så...dålig :D Men den är sparad och kanske kan visas för världen xD haha.

Idag så blev jag och Bella väckta runt 9 för mamma höll på att baka bullar och vi skulle komma upp och hjälpa till. Det blev en massa goda bullar, så ikväll vet ni vad vi ska göra ;) Vi skulle även få en överraskning eftersom det är våran namnsdag idag(!) så mamma bjöd mig och Bella på Spa på trosa statshotell. Natta följde också med, det var jättetrevligt. Men Natta tyckte att de var lite väl snåla med frukten haha.

Nu sitter vi i vardagsrummet och är helt slut. Vi har inhandlat massa onyttigt plus att vi har våra bullar, så ikväll blir det att sitta och tjocka sig framför tvn, imorgon måste vi nämligen vara utvilade för då är det utgång i sthlm som gäller :D

Puss.

Grattis till oss på namnsdagen!

En väldigt gammal bild ^^

Onsdag.

Oops inte blivit några inlägg sen i helgen pga resa och besök här hemma. Men kan ju ta och säga att Ullared rocked my socks off! Det var skitkul där, förutom att det var maaaassa mycket folk och mina fötter typ dog. Förlåt för mitt humör flickor, men ni var inte så mycket bättre ;)

När jag kom hem så satt det är söt bella här hemma :D Det gjorde mig gladish. Men kl var runt 21 när jag kom hem så det var i stort sätt bara att gå och lägga sig.

Igår så åkte jag, bella och natta bil till heron för att titta på bio. Det blev låt den rätte komma in, SKITDÅLIG. Jag höll på att somna haha. Efter den tråkiga filmen bowlade vi. Det var mad nice ;) Natta vann den första serien och jag den andra haha.

Idag så ska vi spela in film! :D Det blir en a la skräckis, så om ni är riktigt snälla kan ni få se den ;P

PUss!


söndag.

Sitter vid Emmas dator just nu, hon är i duschen och jag väntar på min tur.
Vad gjordes det igår då? :) Då fick jag åka en maassa bussar och tåg från nyköping till sthlm med några stopp emellan, haha inget jag vill göra om....helst. Men Emma och hade reserverat biljetter till filmen Patrik 1,5. Vi satt på pendeln och skulle komma fram precis i sista sekund. Tror ni inte att pendeln krånglar och vi får alla hoppa av i Älvsjö..?! Älvsjö liksom, hallå jag har aldrig ens satt min fot där!
Vi fick hoppa på första bästa buss och den var proppfull och lite till, men vi hade tur och hade fått sittplats :D
Det slutade iallafall med att vi var framme i biografen runt 20 min efter vi skulle ha hämtat biljetterna. Men gud var snäll igår för när vi kom fram till kassan så sa vi ju bara att vi ville ha 2 biljetter till den bion, då fanns ju våra platser kvar :D
Så det blev bio med läsk och popcorn. Tyvärr inte den bästa filmen kanske...bara rolig ibland.

IDAG BÄR DET AV TILL ULLARED!!:D

Ha det så bra ;)
puss

Vi testar igen.

Har gått och kärat ner mig i kjolen nedan. Den påminner ju ändå lite om klänningen jag beställde för ett tag sedan men den var ju kaos med stora bokstäver. Det här är ju ändå en kjol så den lär ju passa ;D
Annars skickar jag tillbaka den bara, svårare än så är det ju inte.

Nej nu ska jag börja packa!



Skolan.

Just nu sitter jag i skolan och jag har allmänt tråkigt. En gnällande Jessica står bredvid mig och tjatar om att jag och Emma inte ska sitta här, men jag struntar i henne för datorn är bra!

"S3666566+526+1621// jessica."
Jappjapp, gnällig men me love her anyway, tss.


Vad händer idag då?
Har en lektion kvar som väntar på oss, Sjukvård. Sedan blir det att ta bussen hem för att börja fixa iordning så mycket som möjligt. Måste bland annat städa mitt rum som är kaos. Sedan ska jag packa iordning lite saker inför lördagen, städa nere i boden, städa moderns och Ulricas jobb samt hinna duscha.

Jag tycker ialla fall att det är mycket haha. Ska sen iväg till Nyköping för att fira lilla Tina. Vi ska vara ett gäng som drar ut på krogen och ha massa med kul. Men mindre kul blir det imorgon tyvärr, måste upp runt 7-8 då. Har en lång dag som väntar på mig då. Ska ta mig från Nyköping till Sthlm på ett smidigt sätt, måste också stoppa hemma hos mig i Trosa och hemma hos Emma i Tumba. Får hoppas att det går bra ;)

Nu ska jag gå och ge Jessica en kärleksfull kram.
PUSS.


wicked.

Körningen gick ovanligt bra idag! Var dock lite nervös på vägen upp till sthlm, var så mycket trafik..
but i pulled it off anyway! ;)

Här är min nya, fina byrå. i love it! Den är mycket större än den förra vilket jag verkligen behöver. Speciellt till alla mina kläder...


Ledig dag.

Wohoo ledig :D Skulle egentligen gått på utvecklingssamtal idag med föräldrarna, men min mentor var sjuk. TACK FILIP!

Så idag är det tänkt att jag ska träffa älskade Nathalie, var allt för länge sen. Vi tänkte ta en fika och vad som händer sen vet man aldrig hehe.
Sedan ska jag få köra till ikea idag också. Jag, mor och far ska åka dit för att se om vi bla kan hitta en ny byrå till mig :)
Brorsans kissemisse var ju lite dryg och välte min nuvarande så det blev ju helt pajj. Går inte att stänga 2 av mina 3 lådor haha. Ganska värdelöst faktiskt.

Idag blir en bra dag, det känner jag på mig :D
Hoppas ni får en bra dag, puss.


pfft.

som om du ens bryr dig?


Äntligen!

Såhär glada blev jag och Emma när vi blev klara med sjukvårdsläxan.
Det tog oss flera timmar, men det var det värt!! :D



i love you guys.

Jag älskar mina vänner.

Älskar är ett starkt ord
som många säger bara för att.
Men jag vet vad jag pratar om
när jag säger det ordet till er.
Ni är bra,
Ni är bättre än bra,
Ni är helt enkelt bäst.
<3

För en stund sen låg jag i sängen och bara tänkte på allt mellan himmel och jord. Jag har det så jäkla bra.
Jag har ett hem, familj och framför allt...Mina vänner.
Man är inte tillräckligt tacksam över det man har längre. Man tar så mycket för givet. En dag så kan allting ändras och jag kan bli ensam. Därför ska jag ta vara på alla mina underbara vänner som jag har. De som betyder så sjukt mycket för mig. Ni vet förhoppningsvis vilka ni är. Det är på tiden att jag visar hur mycket jag tycker om er. För jag tycker om er så mycket så att det gör ont.


Jahapp.

Jag blir så trött på min mamma. Så fort jag äter något som innehåller socker så kommer mamma med en spydig kommentar som "ska du verkligen äta det där?" "Isa tänk på vad du äter, du börjar bli lite mullig nu"
Jag blir så arg och ledsen på samma gång!
Visst, jag vet att jag inte är den smalaste och mest hälsosamma tjejen i hela världen, jag vet att jag har gått upp en del under den senaste tiden, men jag orkar verkligen inte tänka på det just nu. Och det är mitt problem om jag väljer att bli tjock, ful och få en massa hjärtattacker när jag blir äldre.

Som sagt, lite då och då säger hon de där "elaka" kommentarerna. Men idag blev det bara för mycket.
Vi hade precis ätit middag och satte oss vid tvn. Då sätter vi av en slump på programmet "Du blir vad du äter" eller vad det heter. HELA tiden sa mamma sånna där elaka kommentarer. "Isa titta vad hon äter. Du äter ju också en massa sånt?" "Nu börjar du faktiskt bli väldigt rund." "Du rör dig aldrig isa, måste börja göra det så att du inte går upp mer i vikt".

Sen pallade jag inte att sitta där något mer. Hur kan man njuta av ett program när man har en elak jävla människa sittandes brevid en som säger en massa elaka saker om en hela tiden?! Det hjälper knappast mitt sämsta självförtroende som jag har och som hon VET att jag har.

Låter säkert hur mesigt som helst men jag tar faktiskt åt mig. Hon har nästan gått över gränsen att vilja hjälpa eller att bara vara elak.
Nu är hon bara elak.


Jag blir galen

Jag fattar ingenting av mitt plugg!
Och det är inte lite heller.

Imorgon är jag ledig och älskade Jane fyller år:)  Men imorgon så ska jag inte träffa henne, utan jag ska till sthlm och titta på bio med en david. Ska bli trevligt.

hejjjjdåå


Bilder

Har tagit lite bilder i skolan och så som jag inte har lagt in på datorn förrän idag.
Tänkte bjuda på några,
enjoy ;)













Puss på mina flickor!


Kort och gott.

Har klippt mig,
Det är kort!

Åt pepparkakor idag också,
Det var gott!

:D


sweet saturday.

Dåligt med skrivande pga att jag har tillbringat mina senaste dagar hos en liten Emma.
Från torsdagen till idag dvs.
Igår hade vi så grymt roligt! Vi hade ju bestämt att vi skulle ut på krogen i stockholm, vilket också blev av såklart.
Det var från början tänkt att vi skulle på någon slags rockbar, men det var fullt redan vid 21-tiden så vi bestämde oss för att leta vidare. Det slutade med att vi kom till ett ställe som heter Wiperroom om jag minns rätt. Riktigt roligt ställe! Dock väldigt mycket bimbo-brudar. Men vem vet, vi kanske var två av dem? haha.
Det fanns två relativt stora dansgolv och det var fullt där hela kvällen. Även jag och Emma tillbringade i stort sätt hela kvällen på ett av dem och dansade för fullt. Riktigt roligt var det!

Denna dagen har varit ganska så seg. Vaknade kl 8 och kunde inte somna om, vilket var ganska så surt med tanke på att vi inte somnade förrän vid kl 5 på morgonen...Men man får skylla sig själv ;)
Vi kom hem till mig redan vid 14 och då degade vi bara.
För att sammanfatta kvällen så har vi
lagat mat som bestod av lax, klyftpotatis och god sås (yummie),
suttit vid två datorer som värsta nördarna samtidigt som tvn har varit på,
ätit oss spyfärdiga på onyttigt och passar just nu en vovve vid namn Fian. It's a love/hate relationship between us. Grannhunden som vi fick äran att passa alltså. Det är en sån där liten, bortskämd sak som bara har suttit och gnällt hela kvällen pga att hennes "mamma och pappa" inte är här. Men nu har hon iaf somnat i soffan på andra sidan och förhoppningsvis gör hon det tills dem kommer.

Nej nu ska jag fortsätta titta på tvn och skriva till Emma på msn vilket är mkt roligare än att prata med henne normalt. Hon sitter trots allt på andra sidan bordet. Kan man skylla på trötthet?



PUSS.

Skogen nästa!

You heard me. Imorgon kommer jag med en stor väska till skolan, ska nämligen tillbringa de två närmsta dagarna hemma hos Emma-Pemma som har huset ute i skogen ;D
Imorgon så ska vi efter skolan på en intervju med en tjej, det har med projektarbetet att göra.
Sen på fredagen har vi bestämt att vi ska ut i Stockholm på någon trevlig krog för att sedan sova hemma hos Emma igen.
Längtar som en tok och det ska bli jättekul!
Har dock ett dilemma....Vad ska jag ha på mig?!

  Se upp för oss i Sthlm! ;)

My brain wants to die.

Nej nu är det alldeles för mycket för min lilla, odugliga hjärna. Det är massa arbeten som ska göras, prov efter prov som ska pluggas in och (ganska) långa, jobbiga skoldagar samt hemresor.
Jag orkar verkligen inte!
Har så mycket att tänka på just nu också, det är ingen bra kombination...
Stackars mig.

Bild på Jessica och mig kanske kan få mig att le lite grann iaf? hehe.


you make me feel.

Allt jag behöver säga är
U n d e r b a r   h e l g.


Varför är man inte miljonär?

Allvarligt, Det är så mycket fint som jag vill köpa till mig själv. Men jag måste vara ekonomisk som alla mina kompisar är. Hur lyckas ni? Har spanat in denna fina tröja på bilden, vill ha den. Men den kostar 420 kr vilket är ganska så mycket ändå.
Aja, jag får väl ta och gifta mig rikt, haha.


RSS 2.0