Friday, i'm inlove.

ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG! Klockan är way too little för att vara vaken just nu egentligen, man ska sova vid den här tiden om du frågar mig. Men Emma och jag sitter så fint i skolans bibliotek just nu och väntar på att arbetsmiljö och säkerhetslektionen ska börja. en 3-timmars lektion ifall ni undrar...
Vad händer ikväll? JO då ska jag, Emma och Johanna ut i sthlm woho! Men först ska det gräddas vofflor hemma hos Emma.
Imorgon så ska jag äntligen få träffa David, var alldeles för länge sen. Så det lär ju inte bli så mycket inlägg under helgen som vanligt, hehe. Men nu har jag iallafall varnat er ;D
Jaja, nu har jag inte direkt något mer att skriva om.
Ha en grymt bra helg! <3

We live in perverted times, my friend.

Tjaa. Ett till inlägg, som jag sa förut. Meeen jag kom på att jag inte har något speciellt att skriva idag. Ingen inspiration alls. Har varit död hela dagen idag, kanske för att det faktiskt är torsdag, man blir alltid så seg i slutet av skolveckan... Och att veta att den värsta dagen på veckan är imorgon gör inte saken ett dugg bättre. Börjar 8.15 - 15.30. INTE OKEJ.
Jaja, ska nog ta och sova nu. Är jättetrött. Ha det gött.


"Helvete Lars-Olof! Vet du vad du är Lars-Olof?
Du är en ninja! Helvete. HELVETE vad besviken jag blir Lars-Olof!" 

Magen kurrar.

Sitter i skolan just nu. Det blir en rätt så sen dag idag. Iofs kunde jag hunnit med en tidigare buss MEN den tar den oändligt långa vägen hem och det pallar jag verkligen inte. Så väntar här till ca 16.00 och siktar in mig på att komma hem runt 17.30 istället. Då ska jag äta massa massa massa mat! Det har jag bestämt.

Imorse var det lite utav en irriterande start. Klockan ringde kl 8 som vanligt, jag går upp, redo att göra iordning mig framför spegeln, tänder lampan som måste vara på (annars ser man ingenting) men den slocknar direkt. "nähä" tänkte jag och tänder istället en annan lampa men den ville inte heller funka. "fuck" var det enda jag tänkte då. En propp måste ha gått eller något. Ropar på mamma men hinner inte säga något innan hon säger "Just det Isa! Idag så skulle dem stänga av strömmen mellan 8-9 här i området! Ojsan glömde visst säga det". FAAAN var irriterande. Jag fick göra det bästa utav situationen och det innebär att jag fick sminka mig med ett stearinljus så nära ansiktet som möjligt...rent mirakel att jag inte brände upp håret....
Nej nu måste jag nog börja röra på mig, kanske langar ett till inlägg hemma igen.
Puss.

Ändrade planer.

För er som ville veta blev det ändrade planer. Jag och Emma åker till stälje lite tidigare istället för att fika och plugga, sthlms resan blev tyvärr inställd.
PUSS.

Onsdag.

Woho idag är det onsdag, det betyder att det snart är freeedaag!
Idag har jag varit i skolan, efter skolan åkte jag och Emma till stälje och tog en fika, riktigt mysigt. Blir väldigt mycket fika för oss nu för tiden, hehe. Efter fikat åkte jag hemåt och fick snabbt byta om till träningskläder för jag och Tina skulle gå och spela badminton. Det gick vällan bra, vi ska bli ELIT mohaha.

Nu har jag hunnit äta en god middag, duschat och lagt mig i sängen. Ska försöka somna tidigt idag, för imorgon ska jag nämligen upp klockan tidigt. (05.30) Jag och Emma ska till storstan och göra lite ärenden innan skolan börjar. Det lär ju även bli en liten fika på det :)


Falling stupid for you.

Yes i am. Falling stupid for you. I fyra dagar till får jag gå runt och sakna dig, men sen när jag väl ser dig så kommer det ha varit värt det. För finns det egentligen något bättre än att äntligen få träffa den personen som man har saknat så himla mycket och då bara få krama om den? Jo, man måste få sakna människor. Hur jobbigt och frustrerande det än är.
Men tanken av att du faktiskt är min pojke gör mig glad, grymt glad. Det är väl den tanken som håller mig glad nu tills jag får träffa dig igen. Tss.

                              

"There she goes again, falling into his arms.
Falling out of reality, except this time,
she knows exactly what she's heading into."


Plötsligt händer det.

Jag har städat. På riktigt. Hela köret. Dammat. Dammsugit. Torkat golv. Bäddat rent.
You name it.


Om rummet är snyggt eller inte är ju en annan femma, he he.


Bebisen "no name".

Var och hälsade på Jessica och Andreas idag för att få se deras lilla dotter! Men allra mest för att träffa Jessica faktiskt, har saknat henne på tok för mycket.
Alltså...Så sjukt söt bebisflicka så det finns inte! Tårarna var nära att komma också, men jag höll dem tillbaka. Är bara så galet glad för Jessica och Andreas skull, dem kommer bli världens bästa föräldrar, det vet jag. Nu gäller det bara för dem att hitta på ett fint namn till sötisflickan, känns lite fel att säga "bebis" hela tiden haha.



     

One more thing.

Just det. Tänkte att jag kunde visa lite bilder från dagens händelser. Inte för att det är så värst intressant kanske, men kan alltid vara kul att lägga upp bilderna som man ändå har "ansträngt" sig och tagit. (För det är ju inte bara så att man tar fram mobilen, håller upp den och klick - done.)

Vår första lektion hade vi i metodrummet som det kallas. Sjukvård var lektionen. Vi fick para ihop oss två och två (EMMMA OCH JAG JAO) och skulle därefter få träna på att tvätta sår och ta ur stygn. Woho.
 

Sedan tog vi såklart fina bilder på toaletten också. Den här gången siktade vi oss in på fjortistemat. Ni vet, "ta kort i spegeln, prutande läppar, posa lite för mycket och kanske till och med fluffa håret lite". Så himla roligt man kan ha!

 
   

SÅDÄR! Nu måste jag sova, imorgon blir det en spännande dag!
Puss<3

Chris Brown - With you.


 

And oh, I'm into you and
Boy no one else would do
With every kiss and every hug
You make me fall in love
And now I know I can't be the only one
I bet there's hearts all over the world tonight
With the love of their life who feel
What I feel when I'm with you.

Pink is the new black.

Iallafall i mitt fall. Jag har den senaste tiden bara varit inne i att klä mig i svart. "it makes you look skinny" typ. Visst tycker jag fortfarande om svart men egentligen...finns det något finare än ROSA?! Jag har blivit helt kär i det. När jag är ute och shoppar dras jag bara till de rosa sakerna, speciellt babyrosa. That's my favorite. Rosa, rosa, rosa. Det är ju perfekt att Jessica fick en liten flicka idag då, då vet ni vad jag ska titta på för färger till henne (a)

Det här armbandet köpte jag för inte så länge sen, älskar det!
(lite dålig bild tyvärr) Köpte den på HM ifall någon ville veta, hehe.


Choklad.

När vi var och handlade mat förut så lyckades jag smyga ner en paradisask i vagnen...och nu finns den även uppe i mitt rum. På mitt sängbord. Just precis där jag sitter. Ja jag har öppnat den och äter för fullt. SÅ GOTT! Flingorna som jag ville ha fanns inte tyvärr, men ska fortsätta leta, någonstans måste dem ju bara finnas!

Annars har väl inte så mycket hänt i mitt liv. Tog en varm och skön dusch förut, me like.
Som många av mina kompisar vet så brukar jag inte behöva duscha längre än typ 5 minuter, men nu för tiden så bara äälskar jag att stå i duschen i evigheter! Det är så varmt och skönt medan det är svinkallt i själva huset. Men jag har faktiskt kommit på ett knep ifall man måste ta sig ur duschen men inte klarar det genom att bara....gå ut! (woho, förvänta er inte för mycket nu) men jag brukar sätta på jättemycket värme på vattnet så man till slut bränner sig om man inte hoppar ut. DET kallar jag att tänka till iaf!

Jaja, back to my choklad <3


GRATTiS JESSiCA OCH ANDREAS!

Vår älskade Jessica har blivit mamma! Idag fick jag ett sms som sa att hon hade blivit mamma till en liten tös. Tårarna var nära att komma, men gud så glad jag blev! Ska ta och ringa henne om en stund, måste ju höra hur det är med henne. Saknar henne gör jag också. Vi får ta och hälsa på henne så snart som möjligt.
JESSIIICAAA JAG ÄR SÅ GLAD!


Sittandes i skolan.

Nu sitter jag i skolan med en Emma bredvid mig och med en kaffe i ena handen, Emma har lyckats göra mig lite smått beroende av den underbara drycken! Vi har hunnit gå till konsum idag och handlat gott tuggummi (behövs verkligen i skolan, man blir så sugen på att smaska på något *host* godis, men har man tuggummi så är the problem solved (y) )

Vår första lektion börjar som sagt inte förrän 11.40 så nu sitter man mest och väntar, sen när vi äntligen slutar 16.45 så ska en mamma hämta upp mig. Sånt gör mig glad, för slipper man åka buss så, mjaa då ler hela jag helt enkelt.
Men innan vi åker hemåt så ska vi stanna till vid Willys för att handla mat. YES nu har jag min chans! Jag spanade in några flingor hemma hos David i helgen som såg så grymt goda ut! (för er som undrar så har jag kommit in i min jag-är-galen-i-flingor period) Det är ju som godis! Det är iaf kellogg's flingor med jordgubb och mörk choklad. YUMMIE?! It sure looks like it! Sen ska även lite gröna äpplen inhandlas, dem är riktigt goda, japp.

Nu ska jag sluta skriva så mycket om mat, jag tror faktiskt att jag skulle kunna hålla på hela dagen, men jag får ta ut min kärlek till maten på Emma istället, hon brukar också tycka om att prata om mat :)
Ciao!


A N D i ' M F U L L .

Inte långt efter godispåsen kom jag på att jag var sugen på något annat.  Så jag smög ner till köket och gjorde mig en ost- och gurkmacka samt varm choklad. Nä det var nästan lite för gott. Så nu ligger jag här nergosad i sängen och med en mage lika stor som Mount Everest, men jag har bara mig själv att skylla.
Ska nog ta och sova, inte bara säga att jag ska det, utan göra det på riktigt. Men det känns lite jobbigt när man vet att man ändå inte börjar förrän 11.40. Har jag nämnt att vi slutar 16.45 imorgon?? Helt fucked up. Så nej imorgon är ingen dag att se fram emot. Eller jo, får ju träffa älskade Emma och prata med henne om alla händelser som har hänt under helgen. Att vara utan henne i 2 hela dagar är otroligt mycket om du frågar mig!

Sov så gott kära ni! puss.


in his arms she fell as her hair came down.

Som vanligt dåligt med inlägg under helgen, men det visste ni redan hehe.
I fredags var det utgång i sthlm som gällde! Jag och ca 11 andra samlade ihop oss i Viktors(tinas pojke) lilla rum, åkte sedan vidare till gamla stan, riddarkällaren. Helt okej place, men ack så dyrt! (kanske pga av mig och mitt alkoholbehov?) 600 spänn försvann fortare än jag kunde säga hej. Eller något...

I lördags vaknade jag upp hos en söt David och det blev en äkta bakisdag för våran del. På eftermiddagen mötte vi upp ett gäng och käkade bakismat, kebabtallrik som smakade godare än gott! På vägen hem handlades det "lite" lösgodis också. Men har man sina cravings så jaa, vad ska man göra? hehe.
På kvällen kom Tina och Viktor över och vi såg på film. "ngt namn" och "ngt namn" makes a porno. Typ. Den var rätt så dålig faktiskt. Klockan 1 somnade vi direkt, helt döda.

Idag har det inte hänt mycket. Gick och åt en god lunch med David och lite senare bar det hemåt. Vägen hem är ganska så jobbig faktiskt. Buss, pendeltåg, tåg, buss, hemma. Jag unnar mig faktiskt att ta snabbtåget när jag åker hem. Att sitta 2 timmar extra för att behöva betala mindre - nej så funkar det inte i min värld.

När jag kom in i mitt rum förut så fick jag en chock. Hur stökigt som helst! Jag har inget minne av att det såg ut sådär när jag lämnade rummet i fredags. Det blev att städa en del, samt nere på mammas jobb, äta god middag och nu har jag mina cravings efter godis igen. Såg av ren tur(?) att godispåsen som jag fick i somras finns kvar i korgen, den sitter jag och äter ur nu. Är det bra eller dåligt? haha. Säger bara såhär; Ifall jag inte kommer till skolan imorgon så är det antagligen på grund av matförgiftning.

Oj det blev ett långt inlägg. Creds till dig som orkat läsa hit! Nej nu blir det lite mer godis, sen sova. Skola imorgon ju...



Enjoy.

När en Issa och en Emma har tråkigt i skolan händer det lätt att det tas en massa egobilder inne på toaletten. Jag tänkte då ta och bjuda på några av alla 1239234 bilder som togs idag, hehe.










Skolan.

Sitter just nu i skolan och gör i stort sätt ingenting. Börjar inte förrän klockan 12. Det innebär att jag måste ta 10 bussen varje torsdag, men idag valde jag att ta 9 bussen för att göra Emma sällskap plus att jag vill kunna somna ikväll för att få tillräckligt med sömn eftersom jag ska upp 6 imorgon...
Jaja, ska inte klaga. Efter skolan så ska jag och Emma träffa kära Johanna och ta en fika! :D woho.

Sophia Somajo - I-rony.


Goood moorniing!

Tjoo! Här har ni en nyvaken Issa som inte är så mycket på g...än. När jag väl har kommit upp är det tänkt att rummet ska storstädas, det är ju inte direkt en vacker syn man har fått vakna till de senaste dagarna. Sedan är det lite läxa i sjukvård som ska fixas, men det kommer gå rätt fort (hoppas jag). Sist men inte minst så kommer det att knacka på en liten Tina runt kl 17.30 och då bär det vidare till tomtaklintskolans gympasal. Det är badminton som gäller! Woho. Var grymt länge sen.
Jaja, jag lär ju langa ett till inlägg lite senare idag, hej så länge!


my friends are better than yours.


Hey hey hey! What's up? how's it hangin'? typ.
HEJ! Den här dagen har varit seg. 2 lektioner, en av dem var volleyboll. Det innebär att mina armar är helt blå och ömma just nu, att jag aldrig ska lära mig serva rätt!
Har tjockat mig hela dagen idag, det är inte lätt att vara mig när det finns en påse med skittles bredvid mig. Imorgon är jag ledig, me like! Ha det bra :D

Chokladfläckar i sängen.

Idag hade jag och Emma det jättetrevligt! Vi gick runt i Stälje och när vi kom hem var jag en sjal, ett armband och en tröja rikare. Det gillar vi! Kläderna från Ellos hade också kommit så hämtade ut dem på en gång. Det betyder att en jacka, ett par jesussandaler och ett par byxor också kom med hem.
Nu sitter vi i min säng som Emma har dreglat ner med choklad, hur äter du choklad egentligen människa?!
Snart ska vi ta en dusch och sedan blir det väl ner till boden för att titta på film eller något annat mysigt :)
Puss!


MCR.

Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen och har jättetråkigt.
Imorgon är det tänkt att skolan ska åka till Romme för att åka skidor/snowboard eller vad mer det nu finns. Men Emma och jag är äkta tonåringar och är inte riktigt sugna på det (usch). Så vi tänkte ta en dag i stälje tillsammans istället :) Längtar jättemycket till imorn. Har vekrligen blivit beroende av den där tösen, så grymt underbar liksom.

Har satt igång My Chemical Romance senaste skiva, The black parade, och herregud vad jag älskar dem. Jag förstår egentligen inte varför alla har något emot dem. De flesta ursäkter jag hör är "men dem är ju värsta emo!". Ehm, nej? och om dem nu är det, vad spelar det för roll? Jag älskar deras musik och texter.
Ska väl sova nu, ciao.


Helgen i bilder.

   
   

15.27

Dagarna i sthlm blir bara bättre och bättre! Igår så åkte jag, Emma och Jessica till skärholmen efter skolan för att shoppa lite, hittade en del grejer som jag really like.
Efter shoppandet åkte Jessica hem till gästerna medan jag och Emma åkte vidare mot slussen. Där hittade vi någon trevlig resturang/bar och åt en jättegod middag! Grillad biff med pommes och beasås. MMMMM!
Det bestämdes även att vi skulle möta upp D och några av hans vänner som skulle ut och krööökaa, så efter lite för mycket vin åkte vi glatt mot t-centralen där vi mötte människorna. Vi hängde med dem till någon krog för en stund och sedan var vi tvungna att åka hemåt. Där däckade vi direkt.

Idag så kommer D hit, han kommer om ca 15 minuter så man kanske ska börja fixa det sista och sedan ta sig till centrum, ska möta upp honom där nämligen. Ha en trevlig kväll!

Ögongodis för mig.

Detta är ögongodis JA. De flesta vet nog vid det här laget att detta är munorgasm för mig. Men konstigt nog var det länge sen jag fixade det till mig så ikväll var det dags. När jag kom hem tog jag först en lång, varm dusch o sedan fixade jag iordning mackan och chokladen. Det var så otroligt gott!
Har även varit hos D idag efter skolan. Gud vad jag behövde kramar och gos. I skolan gjorde jag ju mitt matteprov idag, och jag tror att jag kommer att klara det!! Jag är så grymt glad!!! Imorgon ska det firas för mig och Emma!!


Matte B.

Detta är vad jag och kära Emma försöker lära oss just nu, PQ-formeln och lite annat smått och gott. Prov imorgon på den här skiten. (ta mig härifrån, tack)


School and stuff.

Idag var det skola som gällde till klockan 13. Sedan for jag iväg till sthlm en liten stund för att träffa D. Det behövdes verkligen eftersom jag saknade honom allt för mycket. Men tyvärr vart det bara ca 1 ynka timme, behövde åka hem för att plugga till morgondagens prov...Sjukvård.

Har tyvärr inte satt igång med pluggandet än då D distraherar mig i telefonen, hehe. Men jag gillart :D
Puss.

Mama do know how to make food look delicious.


www.ellos.se

Här är då några av sakerna jag har beställt.

*Jag har beställt både de beiga byxorna och gladiatorsandalerna,
*en grön och fin jacka,
*och sist men inte minst en fin sommarklänning (man måste ju
vara ute i god tid, hehe.)
Hoppas allt kommer att sitta fin-fint!


11 Januari.

Helgen var utmärkt. Tillbringade fredagen med bästa D samt lite tina och några till. Vi var ute på en konstig krog men hade det väldans trevligt! I lördags var jag tyvärr tvungen att åka hem, MEN jag hade det riktigt mysigt med en knasig Natta :D Vi beställde lite kläder från ellos, dom har grymt snygga kläder nu btw, samt pratade om lite allt möjligt. Var kul att träffa henne igen, var ju trots allt ett tag sen.
Idag har det städats och pluggats och beställts lite, lite mer kläder (a)
Snart är det lördag hoppas jag. Med brist på annat att göra kan jag lägga in bild på det som har beställts, ifall det skulle intressera er ;D
puss!

Grattis till bror som fyller 27 idag också!

Tråkigt var ordet.

Åh jag har så trååkigt! Vill bara att den här dagen ska ta slut!!! Jag har nog aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv. Spola fram tiden NU!


God morgon sunshines!

Nyvaken? Oh nej. 04.30 vaknade jag imorse, sen var det kört. Massa tankar som virvlade runt i huvudet och saknaden efter någon förstörde min sömn. Men vad gör väl det? Klockan 05.30 hörde jag hur mamma och pappa pratade i rummet brevid så jag gick upp och frågade vad som hände. Dem skulle åka till Nyköping för att lämna in pappas bil på besiktning. Ja men då var det väl en jättebra idé att jag hängde på? Så det gjorde jag, fick även övningsköra hem också. Alltid trevligt.
Så nu på morgonen har jag hunnit städa min garderob också, woho. Klockan 16.00 har jag en tid hos frisören, ska leka lite med håret där är det tänkt. Ni får se reslutatet sen, om det blir fint dvs. Nu är bara frågan vad man ska hitta på tills dess...Fan jag som hade tänkt sova till minst 10.30.

såhär ful och sur känner jag mig just nu, ja.


Ge mig fredag.

Igår fick jag som jag ville. F och jag hyrde film - hostel 2, inte den bästa kanske. Det var trevligt att träffa honom, var ju trots allt ett bra tag sen.

Idag kom dagen som jag hade längtat så mkt till. Åkte till sthlm, träffade D. Blev bjuden på lunch och sedan begav vi oss hem till honom. Stannade där en stund för att sedan åka den långa vägen hem, men det var så värt det. Riktigt mysig dag med andra ord!
Men fredagen kommer att bli hundra gånger bättre, i just know it.


Woho.

Woho - mitt nya favoritord. På tal om ingenting alltså.
Jaja, idag är det tisdag och allt som påminner om julen har plockats ut ur huset och ligger i lådor i boden, riktigt skönt. Just nu sitter jag och dunkar lite breaking benjamin. Var riktigt länge sen jag lyssnade på dem men oj så bra dem är!
Vad händer idag då? Jag tänkte ta och ringa en kompis vid namn Fredrik idag, vi har planerat att vi ska hitta på något idag nämligen. Jag ska övertala honom att ta sig hit så att vi kan gå och hyra massa filmer, köpa massa onyttigt och bara vara riktigt lata idag. Det känns som att det är en sån dag idag hehe. Hoppas ni får en bra dag!
puss.


Breaking Benjamin - Breath.

cutie.

Bara för att Emma är sötast att cama med :*



Det är något speciellt....

Ja det är ju det. Jag har en thing för varm oboy och macka med ost och gurka på. Det finns ju inget bättre! Fick det hemma hos Jessica idag och gud vilken munorgasm(?) jag fick! Så det man tänkte var att när jag kommer hem så ska jag allt ta och fixa det till mig. Jag fixade oboyen och tog fram påläggen MEN vi hade ingen gurka!!! Det går ju inte att äta mackan utan gurkan! Jag fick ju tvinga i mig den iaf men jag ska allt säga er att det var inte alls en lika god och bra upplevelse som annars....
hej svejs.

Måndag.

Idag bar det av till stälje där en Jessica plockade upp mig. Vi åkte vidare hem till henne i Huddinge för att göra våran berättelse i teckenspråkskursen. Det gick ju bra trots att den blev lite kort , hehe. Men jag tycker att den både räcker och blir över! Det vart en kortis man fick träffa Jessica, men riktigt mysigt och kul var det :) Magen är inte så liten längre heller ;D
Ikväll så tänkte jag bara ha en mysig hemmakväll. Gå ut har jag inte tänkt göra förrän sommaren är här. Det är ju omänskligt kallt ute!



Quiet lies and sweet sunshine.

Man blir ju lite sugen bara.
Den svarta skulle vara perfekt för mami, i just know it.
Den vita skulle vara perfekt för mig, i just know that too.


Nostalgi.

Rotade runt bland lite påsar igår som innehöll en del gamla kläder. Hittade bland annat mina hollister jeans från USA som jag köpte när jag var 15 år. DET var länge sen och dem passar! woho. Fast om jag någonsin ska våga gå ut i dem är en annan femma haha...
Dem var ju faktiskt snygga på den tiden^^

  

weeoo

Idag har jag inte gjort ett dugg. Ikväll kommer det inte att hända ett dugg.
Imorgon kommer jag ha jättekul! Ska till Emma och vi ska ut i storstan (som vanligt) hehe.

Wanna taste the rainbow?

Då ska vi se, hur var kvällen igår?
Den var awsome! Hade askul, verkligen jättekul! För att sammanfatta kvällen så åt vi god middag, jag hängde en del med vakten och vart lite för rund under fötterna mot slutet av kvällen så att säga. Massa trevligt folk och jag skulle lätt göra om det!

När mina föräldrar kom hem från kryssningen idag så fick jag en överraskning, nämligen....*trumvirvlor* ....SKITTLES! Mitt favoritgodis :D woho vad jag ska bli tjock!


RSS 2.0