Ingen inspiration.

Det blir så tråkigt att skriva blogg när man varken har något att ta nya bilder med eller att kunna lägga in på grund av att bloggen krånglar. Ingen av de "små rutorna" som redigerar texten eller som gör att jag kan lägga in bilder finns här, så jag kan bara skriva ihop allt till en klump och sen spara. Då blir det ju inte kul alls att skriva. Men kan iaf säga att ikväll blir det en hemmakväll med föräldrarna, ska bli mys. Ha det braa, puss!

@ Jessica's.

Vi har det så himla mysigt hemma hos Jessica! Igår lagades det god mat, pratades, mystes med ella, tittades på tv och somnade som ett litet barn. Idag har vi bakat bullar och oj så gott det luktar! Snart ska vi provsmaka med lite mjölk, för det är så det ska vara.Ema är lite egen och tar kaffe till istället, hehe. Bloggen är fortfarande knasig vilket resulterar min konstiga text. Nu blir det inget mer inlägg förrän imorgon är det bestämt, jag ska njuta av varenda sekund jag har här med Jessica! pusss

Woho.

Det är ju ändå lill-lördag idag, så jag, E och några till ska dra ut i stälje. Impulsgrej och jag gillart! Kom hem från badmintonen för en stund sen och nu håller jag på att göra iordning mig, ska snart åka iväg. Imorgon är det Emma och Jessica, äntligen! <3 (Bloggen har blivit helknas så kan inte redigera min text, allt bara sätts ihop i en enda hög. Hoppas det fixar sig snart...) Puss!

Home at last!

men jag tycker inte om det. Vill tillbaka till...Bella ofcourse, och någon till. Har precis packat upp mina grejer och nu ska jag ner och sno lite popcorn från mamma, hörs imorgon! puss

09.50

Vaknade för en liten stund sen, Bella gjorde för mycket oväsen nu när hon skulle upp tidigt för skolan, hehe. Men usch det kändes så hemskt att behöva krama henne hejdå när hon sprang iväg för att hinna med bussen. Jag saknar henne redan:( Jag saknar Göteborg redan, fastän jag inte har lämnat det än. Kommer sakna att vara med Bella och hennes vänner, sakna att träffa min bror, sakna att åka buss helt själv...yes you heard me! Snart ska jag ta och packa ihop mina grejer, äta lite frukost och sedan bär det nog ganska så snart iväg hemåt igen...Men ska bli mysigt att få träffa mina flickor igen såklart. skriver när jag kommer hem igen, puuss.

Hoppas att ni kommer kunna sova bättre än mig inatt, good nighttt.


.

....

blah.

Hemma hos Bella och framför tvn med ett iskallt glas med cola bredvid mig. Snart blir det middag.
By the way, bussresan gick galant! för er som undrar, hehe. Var mycket enklare än vad jag trodde.
När jag kom fram till Bellas skola så fick jag sitta en stund på hennes lektion, engelska c om jag minns rätt. Det var värsta awesome för läraren dem hade var så amerikansk som han kunde bli! På läraresätt dvs. Då snackar jag om ruffsigt hår, stora fula glasögon, brun manchesterkavaj, vit skjorta, röd slips och bruna byxor.
Haha jag gillart.

När vi äntligen fick gå drog vi till ett café där vi mötte upp ett gäng, bland annat Jasmine och Maxime. Sedan gick vi runt utomhus väldigt mycket vilket gjorde att jag höll på att dö. Allvarligt, hur kallt får det vara egentligen?! Helt galet. Jag hade det riktigt kul ändå, bussresan hem var ändå bäst. Riktigt speciell,
i'll tell ya.

Nej nu ropade mamma att det är middag till och med, måste kila!
puss.

God morgon sunshines!

Sovit gott? Det har inte jag gjort. Har drömt hemska drömmar om att jag missar bussen som jag SJÄLV måste ta in till stan idag!! Fatta vad läskigt det är. Jag är skiträdd för att vara ensam i Göteborg, och nu måste jag det. Det jag ska göra är alltså att ta mig till Bellas skola, hon slutar runt 12 idag. Sen ska vi träffa Maxime för en stund och vad som händer efter det vet jag inte! :) Det var ju tänkt att jag skulle träffa Ellinor från Borås idag, men jag kan inte få tag på henne pga min jävla cpmobil som är borta.
Men fatta grejen, först måste jag ta en buss härifrån kullavik som tar ca 40 min. Sen måste jag hoppa av vid någon hållplats jag inte har någon aning om vart den är, sedan ska jag stå kvar där och vänta på en till buss som ska ta mig till hennes skola. Men jag vet ju inte hållplatsen där heller, usch jag blir alltid så nervös över sånt, att man ska missa hållplatsen eller liknande. Men får la ta och bli lite buddies med busschaufförerna. Det löser sig!
Hoppas att ni får en grymt bra dag, see ya!

punkt

Jag är så förvirrad just nu.
Och att träffa dig gjorde inte saken lättare.



i can't believe it - i actually did it.

Helgen har flytit på oväntat bra med tanke på att jag fortfarande är utan mobil.
Gårdagen spenderades först hemma hos Bella. Här satt vi bara och var riktigt sega och lite bakis. Men framåt kvällen hade vi allt planer. Vi hade ju först tänkt dra ut på någon klubb men eftersom mitt leg blev stulet kunde det ju inte bli av.
Vi åkte istället hem till Kelly där en Maxime också fanns. Så grymt sköna killar, "jag svär!" Vi spelade beer-pong (bästa partyleken ever, den ska jag allt få igång på fester!) och sen umgicks vi i stort sätt bara.
Det som var lite jobbigt var att dem är båda från USA, så det blev ju bara engelska som talades under hela kvällen. Det gör mig absolut inget att sitta och lyssna, för jag förstår hur bra som helst. Men när det gäller att prata - det är inte okej. Då får jag panik och det låter för jävligt samtidigt som jag får hjärnsläpp på till och med de lättaste orden. Men jag gjorde mitt bästa och det räckte nog ändå, hehe.

Vi sov kvar där för att det var så långt hem till Bella. Så när vi vaknade idag så hade Kellys pappa varit riktigt gullig och gjort iordning riktig amerikansk frukost, ja tack! Jag tvekade inte en sekund när jag såg pannkakorna med sirap, det älskar jag! Så mätta och belåtna tackade vi och sedan åkte vi hemåt mot Bella igen.

Nu sitter jag och Bella i soffan framför tvn och proppar i oss lite godis. Det ska vara tjejkväll här ikväll, bland annat våra mammor. Det kommer bli en jobbig kväll. Varför? Jo, jag hör redan Sven-Ingvars spelas i köket...Men god mat hoppas jag på! hehe.
puss!


FANFANFANFANFANFAN

Igår så var jag ute i Gbg med Bella och några av hennes kompisar. Kvällen var grymt bra och flöt på riktigt bra. God dricka, bra umgänge och bra musik.

Jag står och dansar i kanske 15 min, sen när jag ska kolla på min mobil som låg i min väska som jag hade på mig under hela tiden så var den borta!! Samma gällde min kamera, mina cigg, mina pengar samt mitt leg. Vafan gör man?! Jag fick panik, försökte få tag på pappa som kunde spärra kortet, men han låg och sov så jag pratade in minst 122031 st röstmeddelanden. Min garderobsbricka var också borta, "Fuck tänkte jag, nu jävlar har dem säkert tagit min jacka också". Men av ren tur hittade Bella min bricka på golvet.
Jag gick runt och tittade på dansgolvet om mina grejer kanske låg där, dem kanske rent av hade ramlat ur min väska - men nej jag hittade dem inte.

Ska ringa till stället idag och hoppas på att dem säger att dem hittade sakerna på golvet eller att någon människa var en riktig jävla ängel och lämnade in sakerna igår kväll. Annars är det bara att börja om från scratch när det gäller mina saker.
Visst, det är bara saker - men viktiga saker, och mina saker. Ingen jävel ska komma och sno mina grejer!

Jag saknar.

Som ni alla vet saknar jag sommaren. Jag saknar värmen. Jag saknar till och med att få bränna mig i solen. Hittade bilder från i somras som jag tog efter att ha suttit ute på våran härliga balkong under en hel dag. Detta var resultatet....
 
Jag skulle kunna göra nästan vad som helst just nu för att få bränna mig i solen!
Jävla skitvinter...

Jordan Sparks - freeze



"I'm gonna
freeze
a moment
while we're together"

imorgon - äntligen!

Imorgon är det GÖTEBORG som gäller! Åh vad jag längtar! Jag längtar inte heller bara efter att få vara där, utan resan dit kommer att bli mysig den med. Ska åka bil med mamma och våran granne Louise.
Jag har alltid tyckt om att åka bil, speciellt när det är de där långa resorna. Det är då man ska ladda upp med mjukiskläder, kudde, filt, tidningar, godis, bra musik och bara njuta under hela resan! Men nu tänkte jag ta med mig datorn för första gången, så det lär ju bli någon film på det också, ännu bättre eller vad säger ni? ;D

För övrigt så var de så kallade föräldrarna väldigt generösa idag. Blev bjuden på semla efter maten, det tackar man för! Min första semla i år. Kanske den sista också, för säkerhets skull, hehe.

Nej nu ska jag ta och fixa ihop det sista med packningen och sedan försöka stänga väskan. Man lyckas alltid packa ner för mycket kläder! Och det roligaste är att man inte ens använder hälften av det man har proppat ner i väskan, haha. Ska se till att använda så mycket som möjligt nu under vistelsen i Gbg^^

Hoppas att ni får en jättebra fredag imorgon! Själv ska jag ut i Götet med min älskade barndomsvän Bella. Ska bli riktigt kul! Så det lär inte bli något inlägg då, men kaaanske ett litet på lördag...tss.
Puss på er!


About yesterday.

Ååh gårdagen var så underbar som den kunde bli!
Emma och jag gick först runt lite på stan. Jag hittade (konstigt nog) i stort sätt ingenting. Det blev lite underkläder och en nessecär(stavning?).
Sedan gick vi och såg på bio. I taket lyser stjärnorna. Sån grymt bra film, den bara måste ni se!

Efter bion så hade vi ca 3 timmar på oss att hitta på något eftersom Emmas bussar aldrig går. (Hon bor mer på landet än vad jag gör). Så vi gick först till kungshallen där vi käkade en god middag och sedan gick vi till en bar. Där tog vi några glas vin/öl och sedan, lite lulliga som vi blev, vinglade vi till pendeln för att sen åka hemåt. En Ben & Jerry glass köptes också. Första gången jag åt den igår, gud vad god den var!!
Runt 12 somnade vi trötta och belåtna.
 
Hoppas ni också hade en trevlig dag! :)

    


Lite söt är den väl ändå? :)

Projektarbete

Sitter i skolan just nu, på projektarbetslektion, med en Emma bredvid mig. Vi är verkligen grymt sega på vårat arbete! Vi måste se till att bli klara med det så slipper man tänka på det sen...

om 2 min exakt så slutar vi för dagen! Woho. Då drar vi till Sveriges huvudstad och lever livet ;D
Ha en bra dag! puss.

blå himmel & en stor sol - just how i like it.

Tänk för att det gör jag! Och idag var det allt lite blå himmel och en sol som stack fram bakom de fula, grå molnen. Det gjorde mig glad :)
Det som gjorde mig mindre glad var provet som jag hade idag. Att jag aldrig ska lära mig att man faktiskt måste plugga MYCKET  om man heter Isabelle Högman...Tror ändå att jag kan klara mig ifrån ett IG, så ifall det står G- på mitt prov kommer jag att gråta glädjetårar ska jag säga er.

Nej nu måste jag packa ihop lite grejer inför morgondagen. Ska nämligen sova hos en söt Emma.
Vi har en riktigt skön dag imorgon. Börjar runt 9, har då projektarbetet som jag och Emma ska börja med nu, sedan slutar vi runt 11 och då bär det av till Sthlm där vi ska kolla runt i affärer. Jag ska tillexempel försöka hitta ett par jeans, något som jag vekligen kan behöva med tanke på att alla mina andra jeans är antingen för stora, för små eller sönder. Inte okej.



Leona Lewis - Forgive me



"There's a first time for everything
It's definitely one of them nights
I knew when I looked in his eyes
That he was gonna be trouble for me.

I never wanted to lie
I knew that my baby would cry
If he knew what we were doing.

But if his love don't pass the test
I gotta get it from somewhere else
When I'm gone and I need a man
Hope he understands
Forgive me baby"

"you're killing me and you dont even know it"

Första lektionen vi hade idag var tydligen för eget arbete, så jag hade kunnat sova lite till...
Den andra lektionen vi hade var kaos. Alla skrek och vi fick ha värsta samtalet med läraren om hur vi beter oss. Våran klass har allvarliga problem, hehe.

Det var också den sista lektionen så sen bar det hemåt. Jag ville ha pizza till middag och gjorde ett försök med att fråga pappa lite snällt. Men som vanligt blev det ett nej och det vi skulle äta var ju bara ännu värre. Rester. Nejtack! Jag gjorde istället mackor med ost på som jag värmde i mikron, MYCKET mer uppskattat från min sida. Sedan har det blivit lite choklad på det också.

Det är egentligen nu som jag ska sitta och råplugga till sjukvårdsprovet som jag har imorgon, men jag har inte kommit dit än. Jag undrar om jag ens kommer att komma dit alltså...

Lalala.

Helgen är slut. Söndagen är här. FAIL.
Gårdagen blev inte alls som tänkt. Det blev middag hemma hos David istället, det var fullbokat på alla resturanger i stan (inte direkt någon överraskning) och sedan gick vi över till grannen. Grannen till David är alltså Viktor, och hos Viktor fanns också en Tina. Vi tittade på melodifestivalen och umgicks, det var kul :)
Idag vaknade vi, gjorde iordning oss, åkte in till stan och åt lunch, sedan åkte jag hemåt. Här hemma har jag städat, tittat på tv och ätit godis. Woho.
Känns som att mina helger är ganska enformiga haha. Men det ska bli ändring på det!


Jag har en känsla av att jag var lite mer pepp igår än vad jag var idag....

Igår



Idag

Den lördagen som så många har väntat på.

Den lördagen är nu kommen. Själv tycker jag inte om den här dagen. 14 Februari...alla hjärtans dag. Orkar inte riktigt, även om det är gulligt. Jag och David ska ut och äta i sthlm, ska snart sätta mig på bussen.

Gårdagen var hur trevlig som helst! För att sammanfatta kvällen så säger jag Sebbe, Elias, filmmaraton, singstar, god dricka och massa trevligt prat :D Måste göras om helt enkelt. Vi tog lite flumbilder också, kanske kan lägga in en imorgon eller något. Har inte hunnit lägga in bilderna än, är för trött för det. Det kan ju bero på en viss Sebbe som höll en vaken till kl 4 på morgonen...och att jag skulle upp kl 8 gjorde INTE saken bättre.

Ha en trevlig kväll :)
Hej svejs!

"the feeling of rust against my saladfingers is almost orgasmic"

FREDAG. Åh vad jag har längtat efter dig! Har varit hemma idag. Det som jag har gjort idag är att ha testat soffan och tvn för att se så dem fungerar som dem ska (vilket dem gör, woho) samt provsmakat det mesta i köket för att se så att det inte är någon matgiftning på g eller risken för att gammal mat ska inträffa...hehe.

Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra iordning mig inför kvällen. Ska som sagt till Nyköping för att träffa Sebbe, och nu blir det även en Elias också. Ska bli trevligt att få träffa pojkarna, var ju trots allt ett tag sen:)

Detta gjode jag till mig själv igår, gud så gott det var!
Glass, chokladpudding, grädde, strössel & chokladsås.
(en onyttigare efterrätt får man leta efter)

Försökte få det lite fint med hjärtat där. Men det blev bara fail, haha.


nostalgi. låten bara skriker sommar.


Sommar. Grilla. Sena utomhuskvällar. Bada. Shorts. Bikini. Värmen. Grönskan.
Glädjen. Cykeln. Sandalerna. Stranden. De långa promenaderna.
GE MiG SOMMAR.

Inte okej.



Bara för att jag, en ung kvinna i mina bästa år, en gång i tiden såg ut som en pojke med gigantiska dumboöron. Det är inte okej. Vad tänkte mina föräldrar egentligen??
Idag har jag som tur är växt ikapp mina öron, skaffat lite hår på huvudet och klär mig så tjejigt som möjligt, höhö.

För övrigt ser man min bror på bilden som en gång i tiden faktiskt var söt och såg riktigt oskyldig ut. Idag har han rakat huvudet, knasigt skägg och konstiga kläder. Med konstiga kläder menar jag bland annat skinnbyxor och kilt. Han är bra speciell min bror, men i like him iaf.

Mina bussresor = fail.

Som rubriken nästan säger så har jag alltid riktigt tråkigt på mina långa bussresor. Så något som jag har kommit fram till är att 2 av alla de busschaufförer som vi har liknar några "kändisar". Dvs en gammal president och en skådespelare. Den ena....*trumvirvlar* Abraham Lincoln! och den andra....*ännu mer trumvirvlar* Billy Bob Thornton!
Ha ha ha. Tänkte att...oh herregud, jag måste skaffa ett liv eller hur?


  
Abraham lincoln                                       Billy Bob Thornton

"and she puts on her prettiest dress and dances around the room, just wishing she was in your arms."

Nu närmar sig onsdagen sitt slut. Vad hände under denna underbara dag då?
Emma sov som sagt över hos mig, väckarklockan ringde 08.00. Inte det roligaste kanske. Men det var bara att stiga upp för att sätta igång med pluggandet. (Vi var alltså bara hemma idag för att sätta igång med allt plugg)
Efter FEM långa timmar blev vi ÄNTLIGEN klara med EN av alla uppgifter. Men denna var som tur var den värsta. Annars hade jag sagt hejdå. typ.

När Emma åkte hemåt började jag ladda inför badmintonen som jag går på varje onsdag. Men Tina skickade sms o var inte alls pepp idag, plus att hon hade ont i armen.  Så det får bli nästa vecka istället. Jag städade mitt rum, skalade potatis och slöade lite, hehe.
Nu sitter jag här i min säng och längtar till helgen.
Puss.

Och hon, den där Lauren är lika stunning som alltid i mina ögon.

fuck the drama.

Griniga mammor kan suga min dase.

happy news!

Woho. Blev precis upptagen på fredag. Och inte utav vem som helst, utan av the one and only sebbe :D Ska åka till nkp och leka med honom på fredag. Vi tänkte oss något i stil med att titta på film, dricka lite gott och äta lite (mycket) gott. Can't wait :D

SEBBE AND ISSA REUNION

"If it didnt matter, you wouldnt be thinking about it."

Hey ya'll! Idag är det den där älskade måndagen, den dagen i veckan som ALLA absolut, så himla gärna, vad sägs som ALDRIG vill ha...typ.
Dagen var seg, men fick sluta ca 1 timme tidigare idag så det tackar man för. Men att det var ett prov sista lektionen var kanske mindre kul, även om det gick galant. Gruppskrivningar are the best. (Nästan) 

Oj, oj, oj vad jag mår illa nu. Ett tips - ha inte choklad i ditt rum! Det försvinner fortare än ... jag vet inte. Är nog för illamående för att hitta på något kreativt att skriva där.

Imorgon kommer en Emma med mig hem :D (blir rätt ofta, men alltid lika mysigt!) Vi tänkte se till att börja med alla de 1000 läxor som ligger och väntar på en, usch jag får rysningar bara när jag tänker på dem. Men så går det om man skjuter upp allt som har med skolan att göra...

Puss!

Hinder - Lips of an angel.



"It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak

And I never wanna say goodbye
But boy you make it hard to be faithful
With the lips of an angel"

Lauren Conrad

Jag har blivit helt kär i Lauren från the hills.
Hennes klädstil och utseende är ju banne mig helt underbart!





Allvarligt, hur snygg får man vara?!

Jag har varit en idiot. Skärpning!

Oj, det blev ett lite småsent inlägg idag. Sorry 'bout that. Kom inte hem förrän runt 18 idag och sedan har det varit en massa saker som skulle fixas. Men nu har jag tid, hehe.

Fredagen var underbar, som vanligt blev det utgång med Emma och Johanna. Men den här gången följde också Johannas kompisar Moa och Matilda med, riktigt mysiga tjejer! Vi dansade oss igenom kvällen och hade det jättekul, sedan for det iväg hem till David. Den tråkmånsen vägrar dra till viper, (han vet inte vad han missar) Alldeles underbart att få träffa honom igen. 

Igår åkte vi in till stan, han skulle nämligen leta efter en skjorta. Jag följde efter lite segt sådär som man gör dagen efter festande, med en kaffe i handen (tror inte att jag hade överlevt stockholms miljö annars) och lite donken på det sen. Mums! Åkte rätt så fort hem till David igen, på vägen stannade vi till vid en mataffär så jag kunde handla hem lite godis (Här har du bevis Natta angående din kommentar! Jag äter visst sötsaker!)

Melodifestivalen sattes ju igång igår kväll, och det tycker jag är en rolig grej att titta på ändå. Men nej nej David ville inte se så jag satte mig nere hos hans mamma istället. Vi hade det jättetrevligt! Lite sing star på det också, hehe.






(jaja, en liten jag-vill-posa-bild får man alltid tid över till, hehe.)


(som sagt, sånna här bilder får man alltid tid över till.)

update.

Update angående "förändringen". Det funkar inte, precis som jag trodde (innerst inne). Visst kan det funka, men det går riktigt segt. Hade hoppats på mycket snabbare resultat, men icke. Håll tummarna, det SKA funka.

Oh, it's what you do to me.

Lyssnar på hey there delilah just nu, därav rubriken hehe. Den är ju så bra, synd att man spelade sönder den när man var ung och dum...

Mjaa vad ska man berätta för "roligt" idag då? Jag har skaffat pluskort nu (!) woho. Så sthlm, se upp ;) nerå. Sen jag kom hem har jag proppat i mig choklad, packat väskan proppfull med kläder till imorn samt sjungit/dansat som en galning framför spegeln. (kom igen nu, alla gör så) Hoppas jag haha...

imorgon så är det FREDAG. Oh yes i like the sound of it very much, indeed.

Fuck. Nu sattes i love europe-låten med sven-ingvars igång. Curse you "blandningsgrejen-på-itunes!" Dags att byta innan jag blir galen på den där skiten.
Ciao!

Vissa människor är helt enkelt olagligt snygga.




Helt slut!

Kom hem från badmintonen för en stund sen. Gud vad lätt man blir trött, har verkligen tappat allt som jag en gång i tiden hade. Då menar jag konditionen, orken....etc. hehe.

Idag är det onsdag, det betyder att det snart är fredag! Woho. Imorgon är nog den tråkigaste dagen i veckan (förutom måndagar) och den kommer bli väldigt skön. Dagen börjar 11.30 och då ska vi se på en film, inte utan min dotter. Den ska tydligen vara bra så det ska bli spännande. Sen har vi bara en svenskalektion att gå igenom men dem lektionerna brukar vara rätt slappa, fast riktigt tråkiga dock...

Nu undrar ni säkert vad som ska hända på fredag? (yeah, right) Nee men då ska jag, Emma och Johanna göra en favorit i repris! Dvs Viper here we come!


Bjuder på den här. Hmm har blivit väldigt ego på sistone,
hehe. Det får ni allt ta och leva med.


No comment.

Bara min rubrik säger väl det mesta. Jag har inte direkt något att skriva om idag. En Emma sitter bredvid mig och vi ska snart ner till min älskade bod för att titta på film. Mysigt.
Skriver mer imorgon, puss.

Dags för förändring.

Nu är det dags för mig att ändra på mig. Jag ska göra mig själv stolt nu. Har satt upp mål och dem ska jag nå. Jag har så länge velat göra detta men alla tusentals gånger som jag har försökt har jag misslyckats. Jag har varit för svag helt enkelt. Men nu så ska jag klara det. 
Hejja issa.
 


because i love it.





Bara för att jag älskar min nya sjal (och min nya tröja)
japp japp.

.


"Sparkle, baby, shine"

Fredag:
       
Kvällen var så jäkla bra! Jag hade det übertrevligt med mina flickor, fler kvällar som dessa tack!

Lördag:
Åkte först till tumba och lullade lite där med Emma, vi köpte massa gott godis som jag sen smaskade på när jag åkte hem till Trosa. Hemma möttes jag av mor, far och en David. Det blev en lugn och skön kväll med massa mys. Just how i wanted it.

Söndag:
I have nothing to say about this day.

Hilary Duff - Reach out and touch me.



"Reach Out And Touch Me
Before I go insane
Reach Out And Touch Me
Boy, don't you make me wait.
I'm a dime, and you're so on the money
Reach Out And Touch Me."

RSS 2.0